Tiffany, Sooyoung a Seohyun odchádzajú z Girls' Generation!

9. októbra priniesli médiá pre SONEs veľmi smutné správy. Oznamujeme vám, že 3 jej členky, a to konkrétne Tiffany, Sooyoung a Seohyun sa po dlhých diskusiách svoje zmluvy so spoločnosťou SM Entertainment rozhodli znovu neobnoviť. 

Zdroj z agentúry SM pre portál Yonhap News uviedol: "Tri členky sa rozhodli svoje zmluvy ukončiť. Girls' Generation ako tím zotrvajú, ale v prípade, že [Tiffany, Sooyoung a Seohyun] budú pod odlišnou agentúrou, ich účasť sa realisticky stane obtiažnou. Napriek tomu sú členky stále v rokovaniach o tom, aké rozhodnutie bude učinené."

Samotná agentúra SM Entertainment uviedla: "Girls' Generation sú pre SM Entertainment a fanúšikov vzácna a významná skupina. Tiež členky o rozpade vôbec nerozmýšľajú. Sú tu však členky, ktoré ukončili svoje zmluvy, takže pokiaľ ide o budúce propagačné aktivity, budeme s členkami dôkladne diskutovať o smere a aktivitách Girls' Generation do budúcnosti."

Podľa informácií, ktoré kolovali po Intenete už skôr sa Tiffany rozhodla vrátiť do USA, kde sa bude venovať štúdiu herectva a Sooyoung so Seohyun sa budú v Kórei taktiež zameriavať najmä na herectvo. Prajeme im veľa úspechov a stojíme pri nich.

Tiffany, Sooyoung a Seohyun debutovali s Girls' Generation v roku 2007 s piesňou Into The New World. 1. členka, ktorá skupinu opustila bola Jessica v roku 2014, keď sa rozhodla venovať kariére v módnom priemysle. V auguste Girls' Generation vydali na oslavu svojho 10. výročia špeciálny album 'Holiday Night'.

Dievčatá, držte sa!

ZDROJ: soshified.com